+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Bæredygtige reklameartikler & reklamegaver

Bæredygtige reklamegaver: Når du er grøn, er vi det også. Er din virksomhedsprofil båret af bæredygtighed, har du fokus på at passe på miljøet, eller er du helt grøn, så er vi det naturligvis også Dine bæredygtige reklameartikler er en forlængelse af din virksomheds strategi og værdier, og vi er din stærke samarbejdspartner, der hjælper dig med at få budskabet ud over rampen.

Vi har derfor sammensat et bredt og varieret program af bæredygtige reklameartikler, der lever op til kravene inden for CSR og REACH.

1 til 15 af 506

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 506

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Cradle to Cradle = Vugge til vugge

 

Bæredygtige reklameartikler: Det nye ved ”vugge til vugge”-paradigmet er tankegangen om at minimere det menneskelige fodaftryk på planeten og skifte det ud med et ønske om at sætte store intelligente fodaftryk på planeten ved at designe, producere og genindvinde materialerne fra vores produkter og bygninger, så de efter endt brug bliver til gavn for fremtidige generationer af produkter og en del af Jordens levende systemer.

Hvis vugge til vugge filosofien er en del af din virksomheds værdier og strategi, og I vil gå hele vejen, skal den også gøre sig gældende, når det kommer til de reklamegaver/reklameartikler, der uddeles. Det kan Grevegaver hjælpe dig med her. Se 600 forskellige bæredygtige reklameartikler i webshoppen og vær med til at gøre en forskel.